Türkiye Siyasetine Deva!

Sevgili dostlar uzun bir aradan sonra tekrar İstanbul'un en güçlü gazetesi İlçem'de ki köşemde sizlerle beraberiz.

***

Yazıma başlamadan evvel içinde Bulunduğumuz Ramazan ayının islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Devlet olarak, millet olarak zor bir süreçten geçiyoruz. İnşallah şu Korona Virüs denen salgın hastalığı en hafif hasarla atlatıp eski düzenimize döneriz. Temkinli olmanızı, tedbiri elden bırakmamanızı özellikle istirham ediyorum.

***

Gelelim konumuza. Türkiye siyasetinde ki gelişmeleri yakından takip ediyorum. Yeni kurulan partiler oldu. Bir kaç ay sonra siyaset sahnesinin iyice hareketleneceğini düşünüyorum.

***

Geçen gün kamuoyunun merakla beklediği Deva Partisi genel başkanı Ali Babacan'ı katıldığı tv programlarında gündemi değerlendirirken izledim.

***

Deva Partisi genel başkanı Türkiye bu krizi en az hasarla nasıl atlatabilir? sorusuna şu cevabı verdi. "Ortak akıl, güven, hukuk, adalet çevresinde" dedi.

***

Partinin tüzüğünde herşeyi en ince detayına kadar anlatan Babacan geleceğin en güvenilir en gözde partileri arasında gözüküyor. Türkiye dar bir kadro ve tek bir karar merciinden yönetilmeyecek kadar büyük bir ülke olduğunu söyleyen Babacan 90 kişilik kurucular kurulu kadrosu ve yaklaşık 100 bin gönüllü kadrosu ile gündeme bomba gibi oturacak. Ali Babacan bakanlık döneminde de  yaptığı başarılı çalışmalar ile Türkiye'nin en çalışkan ve başarılı  bakanları arasında yerini almıştır diye düşünüyorum.

***

Tabii zaman her şeyin ilacı. Yaşayıp göreceğiz.

***

Sağlıcakla kalınız...

- - - -

YORUM EKLE

banner17