Analar Ağlamasın mış, Yok ya...

Bu günler de, Artık zurnanın zart dediği noktaya geldik, Bu vatan ya bölünecek, ya ebediyen yaşayacak. Binlerce Şehidimizin,çocuğumuzun, kadınımızın katillerini övmek ve onlar ile antlaşma yapmaya destek vermek rant kapısı oldu.
 
ANALAR AĞLAMASIN MIŞ. YOK YA...

Dünya da, Anaları ağlamayan hiç bir millet, ne devlet kurabilmişlerdir, ne de kurulu devletlerini yaşata bilmişlerdir. Bu günler de, moda ya, PKK ya verilecek tavizleri kapamak için Analar ağlamasın sözü, peki kardeşim madem anaların ağlaması yalnış, niye çıkıp, Çanakkale de, kapımıza kadar gelen ve amaçları sadece Anadolu'yu işgal etmek olan binlerce garip İngiliz, Fransız, Anzak gencinin Analarını ağlattığımız için sesinizi çıkarmıyorsunuz. Veya Ankara Ovalarına kadar gelmiş Yunan'lı çocukları, İzmir'e kadar kovalayıp, hem de denize dökerek öldürüp Analalarının ağlamasına sebep olduğumuz için bunlar dan özür dilemiyordunuz? Siz ne demek istediğimi çok iyi anladınız.

Analar ağlamasın mış, YOK YA...
 
İRA İLE PKK OLAYI AYNIY MIŞ YOK YA..

PKK'lı zihniyete destek vermek için, tarihi bile saptırıyorsunuz.

Bir kere İrlanda, Tarihte de bir devlet dir. İngiliz'ler burayı 1600 lü yıllardan itibaren işgal etmişler. Bazı halka yönelik hareketlerini desteklemesekte, "İRA" İşgal altında olan ülkelerini kurtarmak için verilen savaşı yapan örgüttür. Yani İngiliz işgalinde olan vatanlarını kurtarmak için yapılan savaş, İngiltere nasıl taviz vermiş miş. Verir tabi, Taviz verdiği yerler ana kara toprakları değil işgal ettikleri topraklar. Tamamı için taviz verseler ne fark eder. Yaşayacakları topraklar garanti altında.

İra ile Pkk olayı aynıymış YOK YA....
 
HUDEYBİYE ANTLAŞMASI İLE PKK'YA VERİLECEK TAVİZLER AYNIYMIŞ YOK YA...
 
PKK' ya verilecek tavizlerin gazını almak için din fonksiyonu bile kullanılıyor. Kardeşim bir kere Müslüman'lar ile Münafıklar arasında 10 Yıllığına yaplan bariş antlaşmasında, Müslümanlar sayı olarak çok az olduklarından bu antlaşmayı bir yerde kabul etmek zorunda kalmışlardır. İkincisi amaçları bu süre içinde kuvetlenerek, karşı da ki düşmanıa hadlerini bildirmek ti ki, böylede oldu. Üçüncüsü ve en önemlisi, bu antlaşmayı yaparken İslamın Kırmızı çizgilerinden asla taviz vermediler. Sadece o yıl Hac'ca gitmemeyi kabul ettiler ki bu da islamın kuralları içinde en esnek olandı. Bir de kendilerine sığınan müslümanları iade etmek, aslın da onu bile vermezlerdi ama orta da bir Peygamber sözü vardı ki yere düşürülemezdi.
Ne Allah, Ne Atalarımız, Ne Şehid'lerimiz, Ne de Tarih sizleri asla affetmeyecek.

Hubeydiye Antlaşmasıymış YOK YA... 
 
YORUM EKLE
YORUMLAR
necla efe
necla efe - 11 yıl Önce

kutlauyorum sizi necdet bey cok gzuel deyınmsınız olaya ıcmdeklrı kalmnze doktunuz ya yuregnze saglikkk

banner17