Altınok Öz seçmenine "Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim!" dedirtmemeli

Seçmen için en kötü şey, pişmanlık duyupta  “Ellerim kırılsaydı da bu başkana oy vermeseydim.” Demek olsa gerek.


Altınok Öz aday olursa oyumu AKP’ye vereceğim!


Seçimlere aylar kala ben bu söylemi çarşıda pazarda çok duymaya başladım. Eminim ki sizlerde duyuyorsunuzdur. Çünkü seçmen konuşuyor. Hangi seçmen konuşuyor? Cumhuriyet Halk Parti’li seçmenler konuşuyor. Ne oldu da böyle pişmanlık duymaya başladılar? Onu ben bilmem ama İbrahim Doğan röportajımız da neden olduğu çıktı ortaya. Seçmenler o kadar kızmışlar ki  “Altınok Öz aday olursa oyumu AKP’ye (Ak Parti’ye) vereceğim!” diyorlar.


Alevi Katliamcısını kahraman ilan etti!


İbrahim Doğan gazetemize yaptığı röportajında çok ciddi ithamlarda bulundu. Boğazlıyan Kaymakamını anma törenlerine katılan Kartal Belediye başkanı Altınok Öz’e tepkisini “Ellerim kırılsaydı da Altınok Öz’e oy vermeseydim.” Diyerek dile getirdi. Nedenini de “Alevi Katliamcısını kahraman ilan etti!” diye belirtti.


Belediye başkanının böyle işlerle ne işi olabilir ki?


Aslında bizim halkımızda “Kim takar Yalova kaymakamını!” sözü meşhurdur. Bizim belediye başkanımız Yalova Kaymakamı’nı sever mi? Bilinmez ama Boğazlıyan kaymakamına anma törenleri yaptığı bir gerçektir. Başka bir gerçek ise 2. GEZİ PARKI KARTAL OLABİLİR! Söylemidir. Malumunuz Tekel arazisine üniversite yapılmak istenmektedir. Belediye başkanı Altınok Öz’ün haftalar önce STK ları toplayıp H… TV yi de çağırıp (yerel basın çağırılmadı, giden arkadaşımız da geri gönderildi) Bu konuda örgütlenmeleri yaptığını her kes biliyor. Evet, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz Kahramanları sevdiği bir gerçektir. Onlara anma yapması ise ayrı bir gerçek. Lakin birilerinin kahraman olduğu yerlerde birilerinin de “Alevileri katledenleri kahraman ilan ettiniz!” demesi kaçınılmaz maalesef.


SON VİRAJ!


Seçimlere aylar kaldı. Aday adayları çıkmaya başladı meydanlara. Şimdi hem halk, hem de partiler son beş yılı değerlendirip konuşup duruyor. Son beş yılda Kartal’a neler yapıldı? Nevşehir’e neler yapıldı? Kartal’ın dağlar gibi yükselen borçları ne olacak. Gelecek belediye başkanı 160 milyonun üzerinde olduğu belirtilen borçları nasıl temizleyecek? İşte zurnanın dıt dediği yerdeyiz. Kararı seçmen verecek. Seçmen ya Nevşehir Otelini, Boğazlıyan Kaymakamını, sayıları 40’ı bulan heykelleri, Bir türlü bitmeyen Çırçır Belediye hizmet binasını, Adada ki plajı, vb. seçecek ya da yok arkadaş beğenmedik, sırada ki gelsin mi? Diyecek. Yaşayıp göreceğiz.


Yazımı sonlandırırken; Ramazan bayramınızı kutlar, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim.


Sağlıcakla kalınız…

 

 

 

 

YORUM EKLE

banner17