Altınok Öz Nevşehir Milliyetçisi! Mehmet Ali Büklü Kartal Milliyetçisi!

Seçildiği ilçeye belediye başkanı olup ta babasının memleketine otel yapıp turizmi canlandırmaya ve kalkındırmaya çalışan bir belediye başkanını ne Türkiye, tahmin ediyorum ki ne de Avrupa ülkeleri görmemiştir.


Kartal'ın gamsız, dünya umurunda olmayan belediye başkanı Altınok Öz, Kartal'ı borç batağına sürüklerken doğduğu yer Nevşehir'e otel yaparak Kartal'Iıların alın terlerini vergilerini Nevşehir'e aktardı. Kaç milyon lira aktardı bilen var mı? Yok. Her ay kaç yüz bin lira o otele gidiyor (Otel masrafları, personel vs.) bilen var mı? Yok. Muhalefet Parti ilçe başkanları ne yapıyor KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ oynuyorlar. Genel Başkanları sağ olsun değil mi? Genel Başkanlar "Vatan, Millet, Sakarya" diye dursun, birileri de kartvizitlerini konuştursun öyle değil mi? Dernekler, STK'lar ne yapıyorlar? Sadece seyrediyorlar. Ya koyunlar, kuzular ne yapıyorlar. Sadece Meeee, meeee diyip duruyorlar. Ot verenler sağ olsun.


KARTAL'IN MİLLİYETÇİSİYMİŞ!


Lütfen gülmeyin! Görüyorum kahkaha krizine girdiniz. Böyle bir cümle beni de çok güldürdü ve en sonunda da acı acı güldürdü. Olmaz arkadaş! Birilerinde bu kadar geniş işkembe olamaz, olmamalı da. Bakın bence Kartal'ın milliyetçisi nasıl olmalı? Sizlere sıralayayım.


- Kartal Milliyetçisi olan belediye başkanı, Milletin alın terleriyle ödediği vergilerle 3 makam aracı kullanmaz. (Biri hacizli)


- Kartal Milliyetçisi olan belediye başkanı, Milletin alın terleriyle ödediği vergilerle villa yaptırıp sefasını sürmez.


- Kartal Milliyetçisi olan belediye başkanı, Kartal'lıların alın terleriyle ödediği vergilerle Kıbrıs'a 206 bin liraya heykel, park yaptırmaz.


- Kartal Milliyetçisi olan belediye başkanı, 56 milyon lira borçlu belediye devraldım diye ahkam keserken 243 milyon lira Kartal'ı borç batağına sürüklemez. (Denetim Komisyonu raporunda mecliste belirtildi)


- Kartal Milliyetçisi olan belediye başkanı, Kartal'lıların alın terleriyle ödediği vergilerle Kardeş belediyeye kilometrelerce yol vs. yaptırmaz. (Belediye meclisinden geçti)


- Kartal Milliyetçisi olan belediye başkanı, Kartal'ın şirketlerini borç ve haciz batağına sürüklemez.


MEHMET ALİ BÜKLÜ KARTAL MİLLİYETÇİSİ İDİ!


Bakın Kartal Milliyetçisi kime denir bilir misiniz? A, işkembesi aklının önünde giden, günü kurtaranlar. Kartal Milliyetçisi rahmetli Mehmet Ali Büklü'ye denir. O Tayyareden milliyetçi değildi. Kartal'a Karyapsan'ı kurdu. Asfalt fabrikası. Hem istihdam sağladı hem de Kartal'a kazanç getirdi. (Altınok Öz ne yaptı? borçlu, hacizlik etti!) Büklü, Halk ekmeği kurdu. Kartursaş'ı kurdu. Ne yaptı bazı Kartal sevdalıları! Rahmetlinin kafasını kırmaya çalıştılar. Şimdi ne yapıyor o işkembesi geniş, her devrin adamları şimdiki padişahı Allah'tan korkmasalar Peygamber ilan edecekler. Yalıyorlar... yalıyorlar...


Kartal Milliyetçisi Kartal'a ihanet etmez!


Evet geçen gün Ak Parti Kartal İlçe başkanlığı açıkladı. Ne dediler "Kartal Belediye başkanı Kartal'a ihanet etmiştir." Belediye başkanının kendi Partisi'nin üç meclis üyesi bile belediye meclisine gelen hukuksuz rant önergesine "hayır" dediler. Ne yaptı  Kartal Belediye başkanı hukuksuz rant önergesine rest çeken kendi partililerini hain ilan ediverdi. Bu üç meclis üyesine oy verenler hemen ilk gördükleri yerde alınlarından öpmelidirler. Bu üç meclis üyesi dik ve omurgalı duruş sergileyerek Kartal'ın bir arsasının daha uçup gitmesine engel oldular. İşte bu kardeşlerimiz Kartal milliyetçiliği yaptılar. Tebrik ediyorum.


"Mani"dar hareketler!


Zaten park alanı olduğu bilinen bir parselin 2013 yılında satın alan bir firmanın buradan inşaat alanı devşirme gayreti ve belediye başkanının ise bu firmaya yardım çabaları ise manidardır.


Ne diyorlar iddialar da " İlgilisinin teklif ettiği plan tadilatında zaten terk etmek durumunda olduğu alanlardan 10.851 m2nin imar hakkını kullanma talebi vardır. 2.75 olan Emsal ve yönetmelikten gelen 1.20 çarpanı ile 35.808 m2lik ekstra bir rant (yaklaşık 350 daire ) elde edilmek istenmiştir." Bir daire 1 milyon lira olsa 350 daire 350 milyon lira olur. Ne denir bu tarz durumlar da "Allah bereket versin" yada "Helal haram ver Allah'ım, Garip Kulun yer Allah'ım!" diyen işkembesi genişler de günümüzde bayağı çoktur.


Beyleer, Artık söylemlerle milliyetçilik ayaklarını da bu millet yemiyor. Bakın işkembeyi fazla büyütmemek lazım. İşkembe büyüdü mü doldur doldur doymaz.


Yazımızı bir memleketin şivesiyle son bulduralım.


Hadi gari, galın salicekle... 

YORUM EKLE

banner17